maandag 1 februari 2010

Heerlijk weekendje....

Soms is het leven zwaar en kom je veel nare dingen tegen die een mens behoorlijk kunnen opbreken. Zoals een bezoek aan de tandarts of een hoop stress in de familiesfeer.

Dan is daar altijd weer zo'n heerlijk weekendje wat je er weer doorheen slaat. Gezellig een vriendin over de vloer gehad met haar 2 knotsgekke knuffel border collies. Genoten hebben we, want ja in zo'n weekend mogen ze ineens dingen doen die normaal niet mogen. Honden kunnen dan reageren zoals ze dat nog nooit hebben gedaan. We hebben heerlijk getraind bij de schapen, en genoten van alle mooie dingen die we gezien hebben. Een outrun is dat mogelijk ja hoor dat is zeker mogelijk en het is meer dan goed gelukt. Ook Arrigo heeft bij mij een aantal mijlpalen geslagen, een stand still ja hoor die zit erin en hoe. Wat een uistraling heeft die hond toch en wat een power zit er in dat kleine lijf. Ik zou er als schaap ook meer dan van onder de indruk zijn.

Arrigo in volle concentratie aan het drijven bij de schapen. Met het baasje samen aan het drijven, tis echt een genot. En hier de stand still....zo abrupt en zo snel in zijn reageren. Ook Mack heeft zijn beste beentje voortgezet, en wat een heerlijkheid om te zien. En jawel een outrun voor Mack. Er zit weer rust in Mack en het baasje. Op naar de volgende mooie dingen die nog komen gaan. Ik ben super blij met mijn mooie foto's van de mannen. Thanks Sharon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten